Vad kan vi göra för er?

Önskar du en löpande städning eller kanske en flyttstädning ? Vi utför allt inom städnng och skräddarsyr städningen för att den skall passa just dig. Vi utför bland annat följande städningar:

* Storstädningar

* Flyttstädningar (oftast ett fast pris)

* Kontorsstädningar

* Byggstädningar

Vi försöker i största möjliga mån anpassa så att vi utför arbetet när det passar dig. Vi är också flexibla med både tider och vad som utförs. Allt för att du skall få den städning som du vill ha.Om du önskar en löpande städning hemma eller på kontoret kommer vi ut till dig för en kostnadsfri genomgång för att vi ska kunna beräkna ett pris. Därefter gör vi en checklista för din städning som du godkänner eller ändrar efter eget tycke. När båda parter är överens startar städningen.

För privatpersoner gäller RUT-avdraget i de flesta fall. Vi sköter all administrativ hantering av detta och du behöver då endast betala 50 % av arbetskostnaden. För att se vilka regler som gäller för RUT klicka här.

Ring 070-574 10 48 för att boka en tid!

Få hjälp av en flyttstädare genom

GEFLE FÖNSTERPUTS & STÄD

Om du har packat och burit en hel dag kan det vara skönt att låta någon annan ta hand om flyttstädningen när du är klar.

Speciellt om det är en professionell städfirma som gör ett jättebra jobb. Tänk också på att du med RUT-avdraget bara betalar halva priset.

Lämna en förfrågan nedanför så sparar du både tid och pengar!

Att flyttstäda tar ofta lång tid och kan vara väldigt ansträngande. Ett mycket mer effektivt och energibesparande alternativ är att anlita en städfirma som tar hand om flyttstädningen. Det handlar om en engångskostnad och du får tid över till roligare ting som att inreda ditt nya hem eller kontor.

När städfirman är klar med städningen ska du kontrollera och godkänna detta. Det underlättar för dig när den nya hyresgästen eller ägaren godkänner städningen i hemmet eller på kontoret innan inflyttning.

Badrummet är ett bra exempel på ett rum som omfattar flera sysslor under en flyttstädning. Man städar inte bara toalettstol, dusch eller handfat - man ska även göra rent kakel, dammiga golvhörn, alla väggar och dylikt.

Det är särskilt viktigt att rengöra golvbrunnen grundligt, men man ska också städa ur badrumskåpet invändigt som utvändigt - och allt annat som hör till.

Nästa del kanske är köket som innebär grundlig städning med spis, kyl och frys för att inte glömma alla skåpsluckor, väggar, lister och fönster.

 

                                         Priset för städning efter RUT-avdrag:

  • Storstädning             250 kr/tim.
  • Flyttstädning             40 kr/kvm inklusive fönsterputsning
  • Fönsterputsenlig      offert  Ring 070 574 10 48

OBS!I priset ingår följande:

Arbetslöner, bilönekostnader, arbetsledning, kontroll, uppföljning, maskiner, redskap, städmatrial, försäkringar och transporter.

Det är enkelt. Vi fixar pappersarbetet åt dig.

Pris för företag

Städning :   enligt offert

Fönsterputs :enligt offert

Tel: 070 574 10 48

alp@live.se